Valokuvauskilpailun säännöt

  • Kilpailuaika on 1.10.2016–31.1.2017. Kuvien tulee olla otettu vuosien 2016-2017 aikana. Kilpailuun voi osallistua enintään viidellä kuvalla. Kuva ei saa olla aiemmin julkaistu, ja kuvaajalla on oltava siihen täydet oikeudet. Kuvattavilta ja kuvauspaikalta on tarvittaessa pyydettävä lupa.
  • Voit lähettää kuvasi

1) jpeg-muodossa sähköpostitse osoitteeseen tyonkuvia@tyark.fi. Järjestäjä pyytää tarvittaessa palkituista kuvista korkearesoluutiokuvat. Nimeä kuvatiedosto siten, että siitä selviää kuvaajan nimi ja kuvan yksilöllinen nimi (esimerkiksi maija_meikäläinen_kauppa.jpg.). Kirjoita viestiin kuvauspäivämäärä, kuvauspaikka, keitä kuvassa esiintyy ja mitä siinä tapahtuu. Liitä mukaan myös oma nimesi ja osoitteesi.

TAI

2) postitse osoitteeseen Työn kuvia, Työväen Arkisto, Sörnäisten rantatie 25 2krs, 00500 Helsinki. Kirjoita kuvan toiselle puolelle oma nimesi. Liitä kuoreen nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä kuvan nimi, kuvauspäivämäärä, kuvauspaikka, keitä kuvassa esiintyy ja mitä siinä tapahtuu.

Videokilpailun säännöt
  • Kilpailuaika on 1.10.2016–31.1.2017. Kilpailuun voi osallistua enintään kahdella videolla. Video ei saa olla aiemmin julkaistu, ja kuvaajalla on oltava siihen täydet oikeudet. Kuvattavilta ja kuvauspaikalta on tarvittaessa pyydettävä lupa.
  • Videon formaatti voi olla avi, mp4, mpeg, mov, flv, f4v tai wmv
  • Kokorajoitus 2 minuuttia tai enintään 200 MT
  • Ilmoita videon yhteydessä kuvauspaikka, kuvauspäivämäärä, keitä videolla esiintyy ja mitä siinä tapahtuu.